Get Adobe Flash player

Våren 1996 fick Peråke Persson och hans syster Bitte Andreasson en galen idé om att det minsann va på tiden att det blev ett bageri på ön igen. Sagt och gjort så startades Hasslödoppet i öns gamla Post- och Biblioteks-lokal. Peråke och hans fru som ägare och Bitte och hennes  äldsta dotter Lina Andreassonsom bagare. Hon hade då precis slutfört sin kock och bagar/konditorutbildning.

hasslodoppet1

1998 byggde vi  ut våra lokaler och kompletterade med restaurang och pizzeria, vilket gör att vi hade den något ovanliga kombinationen med både bageri/konditori och pizzeria/restaurang under samma tak.

Vi anordnar pubkvällar med livemusik där ”Tomterocken” och ”Sommarrocken” är årets absoluta höjdpunkter! Flera lokala förmågor har besökt vår scen. Kim Stranne, Caj Carlsson tillsammans med Dan Viktor, jazzlegenden Harold Jefta, Jagg, Djävul och många flera!

Här kan du fira födelsedagar, ta en fika, äta vår populära pizzabuffé! Vi serverar kebab, hamburgare, sallader, fläskfilé med gorgonzolasås, raggmunkar med bacon och mycket mer…

Vill ni sitta avskilt har vi en övervåning för uthyrning, vi kan även specialanpassa menyer efter era önskemål. 

Varmt välkommen önskar Doppet med personal!

Vi finns till för er!

Öppetider

Ordinarie öppettider:
Fre - Lör kl 15.00 - 20.00
Sön kl 13.00 - 20.00

kontaktuppgifter

Hasslödoppet

Fiskaregårdsvägen 62-64
370 23 Hasslö

Telefon: 0455-332 100

hasslodoppet@gmail.com