Get Adobe Flash player

Om oss

Våren 1996 fick Peråke Persson och hans syster Bitte Andreasson en galen idé om att det minsann va på tiden att det blev ett bageri på ön igen. Sagt och gjort så startades Hasslödoppet i öns gamla Post- och Biblioteks-lokal, med Peråke och hans fru som ägare och Bitte och hennes  äldsta dotter Lina Andreasson, som just  avslutat sin kock och bagar/konditorutbildning, som bagare. Ganska snart förstod vi varför de andra bagerierna hade försvunnit och konstaterade att det va dags att hitta på något så vi kunde driva företaget vidare.

hasslodoppet1

 

1998 byggde vi  ut våra lokaler och komletterade med restaurang och pizzeria, vilket gör att vi har den något ovanliga kombinationen med både bageri/konditori och pizzeria/restaurang under samma tak.

Sedan maj 2017 ägs Hasslödoppet av Fredrik Svensson ensam.Efter 3års utbildning gick Fredrik till Karlskronas kändaste Bagerier/konditorier.Började karriären på Bakerman AB för att sedan jobba 8år på Z-bageriet. Men senaste anställningen var på anrika Gylles i 4år där man inriktade sig lite mer på surdeg och söta degar med fantastiska mentorer med erfarenhet.

I bageriet bakas allt för hand och gräddas i vår näst intill antika bageriugn som är tillverkad långt före de flesta bagerier började införa ugnar med ånga i. Denna eminenta ugn sätter en gammaldags prägel på alla våra bakverk och ger en hembakt känsla på  våra bröd, vetebröd m.m och vi jobbar ständigt på att ta fram nyheter i både bageriet, restaurangen och pizzerian.

Vi anordnar pubkvällar med livemusik . Tomterocken som årets absoluta höjdpunkt tätt följt av sommarrocken med samma gäng som vi nästan ser lite som vårt husband, men här har lokalen fyllts med hjälp av lokala förmågor som Kim Stranne, Caj Carlsson tillsammans med Dan Viktor, jazzlegenden Harold Jefta, Jagg, Djävul och många flera!

Vi finns till för er! Här kan du fira födelsedagar, ta en fika, äta vår populära pizzabuffé eller något annat från vår meny med allt från kebab, hamburgare och sallader till fläskfilé med gorgonzolasås, raggmunkar med bacon eller kycklingfilé med sweet chilisås & gräddfil.

Det går bra att hyra vår övervåning när ni vill sitta avskiljt och vi löser givetvis menyer efter era önskemål om ni är lite större sällskap, ni har önskemålen och idéerna och vi gör allt vi kan för att försöka lösa dem.

 

Varmt välkommen att besöka oss!

Mvh Fredrik med personal

öppetider

Mån: Stängt
Tis: Stängt
Ons: 12-20
Tor: 12-20
Fre: 12-21
Lör: 12-21
Sön: 12-20

kontaktuppgifter

Hasslödoppet

Fiskaregårdsvägen 62-64
370 23 Hasslö


0455-332100

hasslodoppet@gmail.com