Get Adobe Flash player

Pizzabuffé

Pizzabuffé 129:-

Söndagar kl 12-20

(Även andra dagar vid minst 4 pers. Förboka gärna)

Bladade pizzor från hela menyn. Pizzasallad, kebabsåser, bearnasisesås och diverse tillbehör.
Inkl. 1 st lättöl, läsk, eller mineralvatten och kaffe eller te,

Barnpriser:

1-3 år: 49:-

4-6 år: 59:-

7-9 år: 79:-

10-12 år: 99:-

I barnpriserna ingår 1 läsk, mineralvatten, sugrörsdryck eller mjölk.


Vår pizzabuffé dukades upp första gången på en fullbokad pubkväll nångång under 2001 när paniken började komma krypande och vi insåg att vi omöjligt skulle kunna få ut pizzorna till alla våra gäster inom en rimlig tid. Vi fick ett infall en timme innan folket skulle komma och letade fram pizzasliceare och bar fram ett litet bord där vi dukade ut blandade pizzor som vi visste att gästerna brukade beställa. Idén verkade gå hem och värmeplattor inskaffades snart därefter och pizzabuffén blev ett återkommande inslag på alla våra pubkvällar ett tag efter det, men vi märkte snabbt att efterfrågan steg och vi började servera den varje söndag. Idag serveras den på vår specialbyggda buffébåt som kom på plats efter vår senaste renovering under våren 2012.

Du kommer märka att vi inte har lappar på vilka sorters pizzor vi dukar ut, detta är för att vi då måste begränsa antalet sorter och hade behövt ha ett minimiantal på minst 10 pers för att kunna duka upp pizzabuffén på andra dagar då vi rent praktiskt inte har hittat nån lösning på problemet.

Men i denna meny hittar du alla våra pizzor och pennor finns på bardisken, så fråga gärna vår personal vilken sort det är så har du ändå koll när du vill beställa hem den som va så

”god på buffén” 🙂

Öppetider

Ordinarie öppettider:
Fre - Lör kl 13.00 - 20.00
Sön kl 13.00 - 20.00

kontaktuppgifter

Hasslödoppet

Fiskaregårdsvägen 62-64
370 23 Hasslö

Telefon: 0455-332 100

hasslodoppet@gmail.com